Bosch Car Service Horst zoekt een Service Adviseur m/v

die een belangrijke schakel vormt tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële instelling, sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
Tot de taken behoren o.a.: Het maken van afspraken, offertes en werkorders; planning van en controle houden over het werkplaatsproces; facturering; beheer vervangend vervoer.


Je bent tevens verantwoordelijk voor een soepele en efficiënte belevering van onze interne en externe klanten. Verantwoordelijk voor de gehele in- en verkoop van onderdelenvoorraad, zoals bijhouden van in- en verkoopvoorraadadministratie. Verantwoordelijk voor organisatie en coördinatie van het gehele magazijn.

Soort contract

Fulltime.

 

Functie-eisen

Wij verwachten een flexibele, prettige collega met een MBO niveau-4/HAVO opleiding, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede commerciële eigenschappen. Relevante technische kennis is een vereiste en je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

 

Bedrijfsprofiel

Bosch Car Service Horst is de garageafdeling van Autoschade Herstel Noord-Limburg en gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s en verzorgt bovendien de APK-keuring, aircoservice. Bosch Car Service Horst  is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. En BOVAG gecertificeerd.

 

Aanvullende informatie

Bosch Car Service Horst
Stationsstraat 82
5961 HS HORST

Contactpersoon: Peter Timmermans
Tel: 077 - 3982019
Email:p.timmermans@asnoordlimburg.nl
Website:www.boschcarservicehorst.nl

Sollicitatie via: Email. Alleen sollicitaties die aan de functie-eisen voldoen worden beantwoordt.