Forse uitbreiding 2010

BOSCH CAR SERVICE HORST IS FORS UITGEBREID

Al bijna 50 jaar is Autoschade Herstel Noord-Limburg gespecialiseerd in schadeherstel, maar ook service, onderhoud en reparatie van elk merk en type auto, voor zowel de particulier als het bedrijfsleven, want ook lichte bedrijfswagens tot 3,5 ton zijn welkom aan de Stationsstraat 82 in Horst. Dankzij aansluiting bij Bosch Car Service bent u er verzekerd van vakwerk op dealerniveau en ver daar boven, terwijl de tarieven om het zacht uit te drukken, meer dan aantrekkelijk zijn

Bosch Car Service Horst is de garage-afdeling van Autoschade Herstel Noord-Limburg. Onderhoud en reparatie is in de 49 jaar dat het bedrijf inmiddels bestaat uitgegroeid tot een van de grootste specialisaties van het autoschadebedrijf. En daarmee is het bedrijf een van de oudste, de grootste en zo niet een van de meest toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in het Noord-Limburgse.

 

Onderhoud, reparatie en glasservice

Timmermans heeft zich begin 2006 met de garage-afdeling (onderhoud en reparatie) van zijn bedrijf aangesloten bij de Bosch Car Service-formule. Sinds die tijd heeft men twee afdelingen onder één dak: een schade-afdeling onder de naam Autoschade Herstel Noord-Limburg en de garage-afdeling Bosch Car Service Horst. In onze garage-afdeling richten wij ons op alle zaken rondom onderhoud, reparatie en glasservice. Daar hebben we onze garagewerkplaats geheel op ingericht en ook onze medewerkers zijn daar middels opleiding, kennis en ervaring geheel op ingesteld. Wij zien onszelf liever als een mobiliteitspartner, maar dan zo breed en specialistisch mogelijk.

 

Bedrijfswagens tot 3500KG

Bosch Car Service Horst richt zich ook specifiek op de zakelijke markt, met name personen en lichte bedrijfswagens tot 3500KG, wij hebben daar speciale equipement voor en ook de ruimte. Er zijn reeds vele bedrijven klant met grotere wagenparken.

 

Overname Garage afdeling van Hendriks Lottum

Soms kan het lot een onverwachte wending nemen. Timmermans: ‘Bosch Car Service collega-bedrijf Garagebedrijf Hendriks uit Lottum wilde zich volledig gaan richten op de berging en het transport van voertuigen, maar wilde haar trouwe klanten niet teleurstellen. Bovendien wilde men haar (garage-)medewerkers graag van werk blijven verzekeren. Daarom ging men op zoek naar een kandidaat die aan beide eisen tegemoet kon komen. Dat heeft per 1 juli geresulteerd in de overname van enkele personeelsleden en de klantenkring van Hendriks. Een en ander heeft echter wel tot gevolg gehad dat we onze uitbreidingsplannen die we al op tafel hadden liggen versneld moesten uitvoeren. De bestaande werkruimte is verder uitgebreid met 700 vierkante meter. Het heeft veel energie en organisatievermogen gevergd om een en ander versneld door te laten gaan, maar goed, het eindresultaat is er ook naar, en omdat wij met ons met ons specialisme en de meest moderne werkplaatsapparatuur uitsluitend toeleggen op service, reparatie en onderhoud, zullen de klanten van de overname alleen maar beter worden.

Voor de duidelijkheid nog de toevoeging, dat Bosch Car Service Horst geen nieuwe of gebruikte auto´s verkoopt.

 

Twee bedrijven onder een dak

Naast onze garage afdeling , hebben wij ook onze schadeafdeling,Autoschade Herstel Noord-Limburg.
Door onze service, planning en vakmanschap van elk merk auto zijn wij in de verzekeringswereld niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn als geselecteerd reparateur werkzaam voor alle grote verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent dat we voor het herstellen van een schade niet hoeven te wachten op een expert. We kunnen direct met de auto aan de slag. De tijdwinst die je daar mee genereert is natuurlijk weer in het voordeel van de klant. Grootste in de regio Na de overname van de garage afdeling van Hendriks Lottum telt het personeelsbestand van Autoschade Herstel Noord-Limburg en Bosch Car Service samen 25 personen. Dat aantal is hard nodig, we zijn nu eenmaal niet voor niets de grootste in de regio…..! Organisatorisch zit het goed in elkaar in Horst. Klanten voelen zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Men gebruikt alleen kwaliteitsonderdelen en biedt een complete service. We zijn als universeel garagebedrijf gespecialiseerd in alle merken en kunnen de klant ook vrijblijvend en vooral neutraal advies geven bij de aanschaf van een auto. Timmermans: ‘Op occasiongebied wordt steeds meer gebruik gemaakt van de mogelijkheden die internet biedt. De keus is groot en de voertuigen worden overzichtelijk gepresenteerd. Vergelijken wordt door dit medium veel eenvoudiger. Daarom loont het vaak de moeite een auto van verder weg te halen. Een klant van ons kocht onlangs een auto in Maastricht. Geen enkel probleem. Het is al zijn vierde die hij bij ons in onderhoud heeft gegeven. Hij weet dat het hier gewoon goed zit. De mensen shoppen tegenwoordig veel meer, want men is sinds enige tijd niet meer dealergebonden. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, is het credo. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens tijdbesparend en stukken voordeliger, want onze werkplaatstarieven zijn zeer concurrerend.

Bosch Car Service Horst en Autoschade Herstel Noord-Limburg, uw mobiliteitspartner voor Noord-Limburg.