Welkom bij Bosch Car Service Horst

Over ons

Sinds december 1961 waren wij, Autoschade Timmermans bv, gevestigd aan de Meterikseweg te Horst. Met een ervaring van bijna 50 jaar mogen wij ons dan ook het oudste en meest toonaangevende autoschadeherstelbedrijf in Horst en omgeving noemen.

In oktober 1995 heeft de 2e generatie, Peter Timmermans het bedrijf overgenomen.

In januari 2003 hebben wij samen met twee andere collega's een nieuwe schadeherstel keten opgebouwd Autoschade Herstel Groep Nederland WWW.AHGN.NL vandaar dat wij toen onze naam veranderd hebben in, Autoschade Herstel Noord-Limburg.

In 2006 hebben wij een nieuw pand gebouwd op de Stationsstraat 82 te Horst, tevens hebben wij toen onze garage afdeling aangesloten bij Bosch Car Service, en sinds die tijd hebben wij dus 2 afdelingen in ons bedrijf; Autoschade Herstel Noord-Limburg en onze garage afdeling Bosch Car Service Horst.
In April 2010 hebben wij de garage activiteiten van onze collega, garage Hendriks Lottum overgenomen , wat heeft geresulteerd in een forse uitbreiding van onze garage afdeling.
Wij hebben daarom ook speciaal voor de garage afdeling 700m2 aangebouwd , voorzien van de modernste technieken en gereedschappen, tevens zijn wij ook speciaal uitgerust om lichte bedrijfswagens tot 3500kg in onderhoud te nemen. Tegenwoordig werken wij voor zowel de Particulier als ook Leasemaatschappijen en Fleetowners.
 

Door de uitstekende service, planning en vakmanschap van elk merk auto zijn wij ook in de verzekeringswereld niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn als geselecteerd reparateur werkzaam voor alle grote verzekeringsmaatschappijen.

Ons bedrijf is een Focwa Eurogaranterkend en gecertificeerd bedrijf, tevens zijn wij met onze garage afdeling aangesloten bij de Bovag

Ons bedrijf heeft op dit moment 25 medewerkers en realiseert ongeveer 2300 schade doorgangen per jaar, en onze garage afdeling Bosch Car Service Horst ongeveer 1000 reparaties en onderhouds beurten.

Autoschade Herstel Noord-Limburg en Bosch Car Service Horst zijn handelsnamen van Autoschade Timmermans Bv.