AA-Pechhulp

Pechhulp heel europa incl. woonplaats kenteken gebonden

 

Heeft u een van deze abbonnementen bij ons afgesloten bel dan:

Bij pech met AA-pechhulp 088-1121234.

Bij pech met AutoOnderhoudsPlan 088-1121237.

 

AA-eu4

Pechhulp in heel europa en eigen woonplaats. Is uw auto niet binnen ± 4 uur na aankomst in de garage te repareren, dan heeft u recht op 2 dagen vervangend vervoer binnen nederland en 4 dagen vervangend vervoer buiten nederland op basis van een opel corsa of vw polo etc. De prijs voor deze pechhulp bedraagd €39,95 per jaar (vanaf ingangsdatum).

 

AA-eu30

Is gelijk aan AA-eur 4 met dit verschil, dat u tijdens u hele vakantie recht heeft op vervangend vervoer buiten nederland (dus bij pech binnen nederland blijft het vervangend vervoer van 2 dagen van kracht. Wederom op basis van een opel corsa of vw polo etc.) met een maximum van 30 dagen. De prijs voor deze pechhulp bedraagd €57,45 per jaar (vanaf ingangsdatum). Heeft u behoefte aan een grote auto. Dan is dit mogelijk, maar zult u het verschil in tarief voor het vervangend vervoer bij moeten betalen. (bij de verhuur maatschappij)

 

AA-ac4

Dit is een caravan c.q. aanhangwagen pechhulp. Dus bij pech aan caravan of aanhangwagen wordt u geholpen. Tevens is bij deze optie als uw pech heeft aan uw auto 2 dagen binnen nederland en 4 dagen buiten nederland een auto beschikbaar die deze caravan/aanhangwagen mag trekken (zonder bijbetaling). De prijs voor deze pechhulp bedraagd €54,95 per jaar (vanaf ingangsdatum).

 

AA-ac30

Is gelijk aan AA-ac 4 met dit verschil, dat u tijdens u hele vakantie recht heeft op vervangend vervoer buiten nederland (dus bij pech binnen nederland blijft het vervangend vervoer van 2 dagen van kracht) met een maximum van 30 dagen. Wederom op basis van een auto die u caravan/aanhangwagen mag trekken (zonder bijbetaling). De prijs voor deze pechhulp bedraagd €71,95 per jaar (vanaf ingangsdatum).

 

 

Indien noodzakelijk en in overleg, worden ook de hotel kosten vergoed.

 

Let op: In het buitenland kan er een behoorlijke borgsom/ voorschot geëist worden als er vervangend vervoer wordt ingezet. Dit bedrag wordt binnen enkele weken terug gestort op uw bankrekening.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers achter de balie.